Bij Autowaspark Nijkerk bent u aan het juiste adres voor een schone en glimmende auto! Autowaspark Nijkerk beschikt namelijk over een hypermoderne wasstraat waarin uw auto wordt gewassen met de nieuwste en modernste textiellappen die er momenteel te krijgen zijn. Deze textiellappen zijn veel beter en veiliger voor de autolak dan de ouderwetse borstels en zorgen voor een glanzend resultaat.

Milieuvriendelijk en Zwitserse kwaliteitsproducten

Uw auto wassen bij Autowaspark Nijkerk is niet alleen goed voor uw auto maar ook voor het milieu; 80% van het gebruikte water wordt gerecycled! Daarnaast worden er uitsluitend milieuvriendelijke Zwitserse kwaliteitsproducten gebruikt om uw auto te reinigen. Wist u dat de RIWAX producten de schoonste en veiligste producten in de markt zijn?

Extra service en een topresultaat

Daar staan wij voor! Iedere auto wordt volledig voorgewassen voordat deze de wasstraat inrijdt. Dat geeft u de zekerheid, dat de auto echt helemaal schoon is. Zelfs op de moeilijk bereikbare plekjes is uw auto perfect schoon na het bezoek aan ons Autowaspark! Vindt u het spannend om zelf de wasstraat in te rijden? Geen probleem, onze bekwame medewerker geven u de juiste instructie hoe het allemaal in zijn werk gaat. Toch nog twijfels? Neemt u een kopje koffie terwijl wij uw auto voorwassen en in de wasstraat rijden. Daarna kunt u deze opwachten bij de droogunit en nadat het uitrij lampje op groen staat kunt u weer glimmend op weg.

Betaling

U kunt uw wasprogramma afrekenen met uw persoonlijke Autowaspark waspas, deze waspas kunnen wij voor u aanmaken en u betaald alleen op het moment van opwaarderen. Wij sturen u netjes een factuur, geen zorgen en altijd een schone auto. Vraag in de wasstraat naar de voordelen van onze Autowaspark waspas.

Tevens kunt u bij ons betalen met: Travelcard, Multi tankcard, Nationale autowaspas, PIN of met contante betaling.

Programma’s

Basis € 7,00

Wilt u een no nonsens programma om uw auto even snel te wassen en te drogen tegen een aantrekkelijk tarief. Kiest u dan voor ons Basis programma. U ontvangt bij dit programma:

Voorwas I Wassen I Drogen I Nadrogen

Super € 10,00

Wilt u naast de Basis ook een prima bescherming en extra glans? Dan kiest u voor ons Extra programma. De Wax zorgt voor een goede bescherming en een mooiere glans. U ontvangt bij dit programma:

Voorwas I LED-Foam inweek I Velgen I Wassen I Drogen I Wax I Nadrogen

Top € 13,00

U wilt geen compromis en wilt uw auto perfect beschermen en een super glans die langdurig blijft? Ons programma Top is dan de juiste keuze. De Hydro Pearl zorgt voor een veredeling van uw lak zodat deze langdurig en perfect beschermd is tegen allerlei verontreiniging zoals pekel, vliegroest, insecten en vogelpoep. U ontvangt bij dit programma:

Voorwas I LED-Foam inweek I Velgen I Wassen I Drogen I Wax I Veredelingspolish I Nadrogen

Stofzuigen

Na afloop van elk wasprogramma kunt u gebruik maken van onze krachtige stofzuigers, waarmee uw auto er ook weer vanbinnen keurig uit ziet.

Wasboxen

Wast u uw auto liever zelf? Natuurlijk kan dat ook bij Autowaspark Nijkerk!
Er zijn drie doe-het-zelf wasboxen waar u gebruik van kunt maken.
De wasboxen zijn extra hoog en breed zodat u ook met uw caravan, bus of camper terecht kunt. Speciale tip: kijk in de Autowaspark Nijkerk shop. Hier zijn ook de Zwitserse RIWAX producten speciaal voor de particuliere gebruiker te koop. Veilige en perfect werkende producten zodat uw auto er weer als nieuw uit komt te zien.