Nieuws

Sinds 1 mei 2016 is Autowaspark Nijkerk BV in handen van een nieuwe eigenaar. RIWAX Nederland BV heeft de activiteiten van Visser Automotive per die datum overgenomen. RIWAX Nederland BV is leverancier van Zwitserse kwaliteitsproducten voor autoreiniging -en onderhoud. Het Experience Center zorgt met haar diversiteit aan activiteiten voor een totaaloplossing op het gebied van autoreiniging, re-conditionering en cosmetisch herstel. Daarnaast is er voor de zakelijk klanten van RIWAX een showroom en een trainingsruimte (RIWAX Academy).

Op 31 maart en 1 april 2017 werd het Experience Center en Autowaspark Nijkerk BV officieel geopend . Op 31 maart was de opening van de RIWAX showroom en de Academy en op 1 april was de (her)opening van Autowaspark Nijkerk BV nieuwe stijl. Houdt onze website in de gaten voor meer nieuws en alle acties die wij zullen doen tijdens deze opening.